zaterdag 14 maart 2009

Post-project op pre-school Tjerk en Hidde

Hidde gaat twee dagen per week naar Edgewood House School, een pre-school waar de kinderen vies en nat mogen worden en waar de teachers hen aanmoedigen om nog hoger op de bovenkant van de buisglijbaan te klimmen! Nogal uniek hier. Verder doen ze veel aan knutselen en hadden ze laatst een project over de Arctic, compleet met ijsblokken.
Ze halen Tjerk van school op donderdag als 'ie een uur eerder uit is en hij blijft daar dan de lange middag.
Naar aanleiding van Valentijnsdag en omdat het leuk is om post te ontvangen en te versturen als manier om je vriendschap te tonen, hebben ze nu een post-project.
Vorige week kreeg ik per post een prachtig zelfgeverfde en door de teacher geschreven briefje van Hidde. Over dat het een leuke dag was 'on the pre-school' en dat ze een bear-hunt hadden gedaan 'for pretend'.
Je kunt post sturen naar:
Tjerk / Hidde Bleeker at EHS
2088 Edgewood Drive
Palo Alto, CA 94303 - US
Miss Tanya schrijft: 'feel free to ask enthusiastic relatives or friends to send letters too!  the more the merrier...  ... we will keep doing this project for an extended period of time... reading and writing never leaves our curriculum!'

== erg aardig om te vermelden: Hidde is het kind dat opmerkt dat de juffen van de pre-school nooit post krijgen en vervolgens voor allevier een kaartje tekent en laat schrijven (door mij). Tjerk is degene die dan zegt dat het aardig is om te schrijven wat je leuk vindt van iemand of wat je leuk vindt op de pre-school. De juffen hadden nog nooit zulke bijzondere post gehad... == Febr 2009

Geen opmerkingen: