woensdag 9 april 2008

logeren

Als het goed is kun je nu reacties geven op ons blog.
We gaan meer foto's plaatsen in de komende tijd om jullie ook letterlijk een beeld te geven.

Nog even over ons huis: het is altijd groot genoeg voor iedereen die wil komen logeren. Stapelbed, bedbank, luchtbed en desnoods een tentje in de tuin: je bent van harte welkom!
Want als je dan toch in de buurt bent, vinden we het veel leuker om ’s avonds met elkaar te borrelen en ’s ochtends gezamenlijk te ontbijten, dan dat je in een motel verblijft.

Over borrelen gesproken: we krijgen graag tips voor goeie, lekkere, Californische wijn. Dit is geen grapje: we hebben al een paar flessen wijn door de gootsteen gespoeld omdat die ‘blèh’ waren (uitdrukking geleend van de jongens die zich nog zo prettig ongegeneerd eenduidig uitdrukken).

2 opmerkingen:

Familie Steenpoorte zei

Nou we gaan het eens proberen. Dikke tuut uit Ouderkerk, ik zit nu met een wijntje te lezen terwijl ik op de achtergrond naar het journaal van 20 uur te kijken. Eindelijk eens een mooie zonnige dag gehad waarop we de hele dag "met zonder jas" konden buitens spelen. Ga straks mijn blogje updaten,
have fun,
sue en de rest

Unknown zei

He Ageeth, leuk om te lezen zeg. Ben wel geinteresseerd hoor! ondanks de radiostilte van mijn kant maar dat had/heeft een andere oorzaak (niks bijzonders: gewoon druk). Jullie blog staat nu bij de favorieten.
Groetjes, Mettje